Promjena postojeće akcije umanjenja naknade za upravljanje

Eurizon Asset Management Croatia d.o.o. mijenja postojeće akcije umanjenja naknade za upravljanje
Odlukom Uprave društva, Eurizon Asset Management Croatia d.o.o. mijenja postojeće akcije umanjenja naknade za upravljanje za sljedeće UCITS fondove: 
 
  • Eurizon HR Start fond - umjesto naknade za upravljanje u iznosu od 0,90% godišnje, propisane Prospektom i pravilima Fonda, naknada za upravljanje za razdoblje od 1. srpnja 2024. godine do opoziva iznosi 0,58% godišnje. 
  • Eurizon HR Euro Short Term Bond fond - umjesto naknade za upravljanje u iznosu od 0,90% godišnje, propisane Prospektom i pravilima Fonda, naknada za upravljanje za razdoblje od 1. srpnja 2024. godine do opoziva iznosi 0,58% godišnje.
  • Eurizon HR D-Start fond - umjesto naknade za upravljanje u iznosu od 1,00% godišnje, propisane Prospektom i pravilima Fonda, naknada za upravljanje za razdoblje od 1. srpnja 2024. godine do opoziva iznosi 0,85% godišnje.

Odluka se odnosi na ulaganja postojećih vlasnika udjela i svih novih vlasnika udjela.

Akcije naknade za upravljanje za gore navedene fondove, važeće do 30. lipnja 2024. godine, dostupne su na stranici svakog pojedinog fonda Fondovi | Eurizon (eurizonam.hr).

Prije donošenja odluke o ulaganju, svaki ulagatelj obvezan je upoznati se sa sadržajem Prospekta i pravila, Ključnim podacima (informacijama) za ulagatelje te ex-ante prikazom troškova i naknada. Svi navedeni dokumenti dostupni su na mrežnim stranicama Društva Fondovi | Eurizon (eurizonam.hr), distributera Privredne banke Zagreb d.d. i Hrportfolio d.o.o. te u svim poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d.