Eurizon Asset Management Croatia d.o.o. dobitnik prestižne nagrade za najbolji konzervativni mješoviti investicijski fond - Eurizon HR Conservative 10, UCITS fond

U Hrvatskoj gospodarskoj komori dana 19. travnja 2023., održana je dodjela nagrada Grupacije UCITS fondova Udruženja investicijskih i mirovinskih fondova Hrvatske gospodarske komore, Top of the Funds 2022, za poslovne rezultate ostvarene u 2022. godini.
S ponosom objavljujemo da smo drugu godinu za redom osvojili nagradu za najbolji fond u kategoriji najbolji konzervativni mješoviti investicijski fond. Ovo godine nagradu je dobio naš Eurizon HR Conservative 10, otvoreni investicijski fond s javnom ponudom.

Eurizon HR Conservative 10 fond, UCITS fond, već je bio dobitnik ove prestižne nagrade za najbolji mješoviti fond u 2017. i 2018. godini. Ovo je priznanje za naš dosadašnji rad i uloženi trud te ćemo nastaviti ulagati maksimalne napore i nastojati u danim tržišnim uvjetima ostvariti što je moguće bolje rezultate za naše udjelničare i u godinama koje dolaze.

Ovim putem koristimo priliku da se svim našim klijentima zahvalimo na ukazanom povjerenju.

Vaš Eurizon Asset Management Croatia