PBZ Invest d.o.o. uskoro mijenja ime u Eurizon Asset Management Croatia d.o.o.

Promijenit će se i nazivi fondova pod upravljanjem Društva - prefiks „PBZ“ u nazivu fonda se mijenja u prefiks „Eurizon HR“
Zbog usklađivanja s korporativnim identitetom matičnog društva, društvo PBZ Invest d.o.o., OIB:  73073960573, Ulica grada Vukovara 271, Zagreb (dalje u tekstu: Društvo) će, kako je planirano, do kraja studenog ove godine biti preimenovano u Eurizon Asset Managemet Croatia d.o.o.

Osim promjene imena (tvrtke) Društva promijenit će se i nazivi fondova pod upravljanjem Društva (prefiks „PBZ“ u nazivu fonda se mijenja u prefiks „Eurizon HR“, npr. „PBZ EQUITY WORLD FOND“ će postati „Eurizon HR Equity World fond“).

Naši klijenti zadržavaju sva prava i obveze koje proizlaze iz postojećih ugovora s Društvom i neće morati poduzimati nikakve dodatne radnje. Svi naši klijenti i ugovorni partneri će po izvršenim promjenama biti pravodobno obaviješteni.

Društvo je pod imenom (tvrtkom) PBZ Invest d.o.o. u Hrvatskoj poslovalo dulje od dva desetljeća, a od 2013. godine dio je Eurizon obitelji koju predvodi Eurizon Capital SGR, društvo koje sa svojim supsidijarima predstavlja diviziju za upravljanje imovinom Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi.
Privredna banka Zagreb d.d., također članica Intesa Sanpaolo Grupe, ostat će i nadalje najznačajniji distributer investicijskih fondova kojima upravlja Društvo, a u upotrebi ostaju i svi postojeći kanali distribucije.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i veselimo se nastavku uspješne zajedničke suradnje i poslovnog odnosa.

Vaš PBZ Invest d.o.o.