Novi fondovi - počinje razdoblje početne ponude za Eurizon HR Target 2027 III fond i Eurizon HR Dollar Bond fond 3

Investicijski cilj Eurizon HR Target 2027 III fonda je izlaganje obvezničkom tržištu na razdoblje od pet (5) godina, uz očuvanje početne vrijednosti ulaganja i ostvarivanje ciljanog prinosa u rasponu od 5,38%- 5,79% (1,041% - 1,119% prosječni godišnji prinos) o dospijeću Fonda. Cilj se nastoji postići ulaganjem primarno i pretežito u državne obveznice te manjim dijelom u depozite.

Investicijski cilj Eurizon HR Dollar Bond fond 3  je izlaganje obvezničkom tržištu na razdoblje od tri (3) godine, uz očuvanje početne vrijednosti ulaganja i ostvarivanje ciljanog prinosa u rasponu od 5,74%- 5,90% (1,877% - 1,930% prosječni godišnji prinos) o dospijeću Fonda. Cilj se nastoji postići ulaganjem primarno i pretežito u državne obveznice Sjedinjenih Američkih Država te manjim dijelom u depozite.
Obavještavamo Vas da početna ponuda naša dva nova fonda - Eurizon HR Target 2027 III fonda i Eurizon HR Dollar Bond fonda 3, otvorenih investicijskih fondova s javnom ponudom (dalje u tekstu: Eurizon HR Dollar Bond fond 3 i Eurizon HR Target 2027 III fond): 

počinje dana 26. rujna 2022. i traje do (uključujući i) 25. listopada 2022. godine za uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d. (dalje u tekstu: PBZ), a putem PBZ digitalnog bankarstva u razdoblju od 26. rujna 2022. i traje do (uključujući i) 24. listopada 2022. godine.

Uplate u fondove su moguće u eurima (EUR) za Eurizon HR Target 2027 III fond, a u američkim dolarima (USD) u Eurizon HR Dollar Bond fond 3. Ulazne naknade nema. Minimalna početna uplata je 100,00 (sto) EUR za Eurizon HR Target 2027 III fond, a 100,00 (sto) USD za Eurizon HR Dollar Bond fond 3. 

Nakon proteka razdoblja početne ponude, od 26. listopada 2022. godine naknadne uplate u fondove nisu moguće. Stoga, uplate u fondove putem trajnog naloga (Investicijskog plana) neće biti obrađene, te će sredstva biti vraćena na račune klijenata. 

Obavještavamo Vas kako nije moguća isplata uplaćenih novčanih sredstava za vrijeme trajanja početne ponude udjela fondova. 

Ukoliko se tijekom početne ponude ne prikupi iznos od 5.000.000,00 (5 milijuna) HRK, smatrat će se da ponuda i poziv na izdavanje udjela u fondovima nisu uspjeli, slijedom čega će se izvršiti povrat prikupljenih sredstava ulagateljima u roku od 15 dana nakon završetka početne ponude, a zaključno s datumom 09.11.2022. godine.

Prospekt i pravila fonda i Ključni podaci (informacije) za ulagatelje biti će dostupni u PBZ poslovnicama, putem PBZ digitalnog bankarstva i na mrežnim stranicama društva Eurizon Asset Management Croatia d.o.o.: Ulaganja u udjele u investicijskim fondovima izložena su djelovanju niza rizika. Navedeni prinosi, odnosno ulaganje u ovu vrstu proizvoda nije garantirano od strane Eurizona, PBZ-a ili države. Više o rizicima Eurizon HR Target 2027 III fonda saznajte na Rizici fonda

Ulaganja u udjele u investicijskim fondovima izložena su djelovanju niza rizika. Navedeni prinosi, odnosno ulaganje u ovu vrstu proizvoda nije garantirano od strane Eurizona, PBZ-a ili države. Više o rizicima Eurizon HR Dollar Bond fond 3 saznajte na Rizici fonda

Svaki ulagatelj je prije ulaganja dužan pročitati Prospekt i pravila fonda i Ključne podatke (informacije) za ulagatelje.

Eurizon Asset Management Croatia d.o.o.