Novi fond - počinje razdoblje početne ponude za Eurizon HR Active Defensive 3 fond

Razdoblje početne ponude počinje 7.11.2022. i traje do 6.12.2022. 
 
Obavještavamo Vas da su uplate u Eurizon HR Active Defensive 3 fond moguće u poslovnicama te putem digitalnog bankarstva Privredne banke Zagreb d.d. 


Obavještavamo Vas da početna ponuda našeg novog fonda - Eurizon HR Active Defensive 3 fonda, otvorenog investicijskog fonda s javnom ponudom (dalje u tekstu: Fond i/ili Eurizon HR Active Defensive 3 fond) - počinje u srijedu dana 7. studenog 2022. i traje do (uključujući i) 6. prosinca 2022. godine.

Uplate u Eurizon HR Active Defensive 3 fond su moguće u eurima (EUR) u poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d. (dalje u tekstu: PBZ). Ulazne naknade nema. Minimalna početna uplata je 500,00 (petstotina) EUR. 

Nakon proteka razdoblja početne ponude, od 7. prosinca 2022. godine naknadne uplate u Fond nisu moguće.

Obavještavamo Vas kako nije moguća isplata uplaćenih novčanih sredstava za vrijeme trajanja početne ponude udjela Fonda.

Početna vrijednost udjela tijekom početne ponude iznosi 100,00 (sto) EUR. Ukoliko se tijekom početne ponude ne prikupi iznos od 5.000.000,00 (5 milijuna) HRK, smatrat će se da ponuda i poziv na izdavanje udjela u Fondu nisu uspjeli, slijedom čega će se izvršiti povrat prikupljenih sredstava ulagateljima u roku od 15 dana nakon završetka početne ponude, a zaključno s datumom 21. prosinca 2022. godine.

Prospekt i pravila fonda, Ključni podaci za ulagatelje (dalje u tekstu: KIID) te opis rizika povezanih s ulaganjem biti će dostupni u PBZ poslovnicama i na  mrežnim stranicama društva Eurizon Asset Management Croatia d.o.o. (dalje u tekstu: Društvo) prije početka početne ponude.

Ulaganja u udjele u investicijskim fondovima izložena su djelovanju niza rizika. Navedeni prinosi, odnosno ulaganje u ovu vrstu proizvoda nije garantirano od strane Eurizona, PBZ-a ili države. Više o rizicima saznajte na Rizici fonda

Svaki ulagatelj je prije ulaganja dužan pročitati Prospekt i pravila fonda i Ključne podatke za ulagatelje.

Eurizon Asset Management Croatia d.o.o.